imgage
imgage

Nieuwsberichten

Tim Knol heeft op zondag 26-1-2014 de sterren van de hemel gespeeld in een bijna uitverkocht Patronaat. De sfeer was ontspannen en gemoedelijk en het publiek heeft genoten van een voortreffelijk optreden. Zoals Tim zelf aangaf ik heb het hier naar mijn zin en hoop hier volgend jaar weer terug te mogen komen. We zien er naar uit.

Nog Kaarten beschikbaar

Ridder Florian.

Voor de voorstelling van  16 februari2014 kindervoorstelling van Frank Groothof zijn nog kaarten beschikbaar.

In tegenstelling tot wat in het programma boekje vermeld staat is deze voorstelling niet alleen voor Rabobank leden maar van alle kinderen en volwassenen toegankelijk. Kaarten kan u bestellen via de website. Onder het tabblad programma.

Wees er snel bij want deze spannende voorstelling mag je als kind niet missen. Een voorproefje kan je nemen op de website http://frankgroothof.nl/ridder-florian van Frank.

Bruni Heinke en Diana Dobbelman.

Ook voor deze voorstelling op 8 maart 2014 zijn nog kaarten beschikbaar. Dit onderwerp is erg actueel vooral nu ouderen gedwongen worden steeds langer zelfstandig te wonen en mantelzorg noodzakelijk is.

Het gaat niet langer, Wat doet ze vreemd, zou het dementie zijn?

 

De Hyena’s stand-up comedy

Als laatste hebben we voor u op zondag 6 april om 20:15 uur op het programma staan een komische avond.  De Hyena’s staan voor een afwisselende, intelligente en vooral hilarische avond?

Laat je verrassen door een  team van frisse, ervaren en talentvolle comedians met een dosis vlijmscherpe humor. Neem een kijkje op de site. Merk dan vooral op dat de talenten niet teveel prijs geven, deze avond moet je ervaren.

Vanwege het feit dat dit de laatste voorstelling is van het seizoen hebben we een speciale prijs voor U. 10 euro inclusief pauzedrankje. http://www.hyenascomedy.nl

( Kaarten voor de voorstelling van Carool Popelier kunnen worden  geruild voor de voorstelling Hyena’s comedy  of desnoods verzilverd; voor de voorstelling Hyena’s comedy kan men nieuwe kaarten kopen) .

 

 

Kaarten kunt u bestellen via deze website onder het tabblad programma.

Wij wensen u veel plezier en vermaak en hopen u volgend seizoen weer te verwelkomen bij ons PatronaatPresenteert.

 

 

 Patronaat Presenteert.