imgage
imgage

Voorstellingen 2013-2014

 Zondag 9-2-2014 20.15 uur

“van nature” Pieter Derks

Scherp met een glimlach, razend actueel en met prachtig geboetseerde liedjes.. …… Zie hem daar staan, de ideale schoonzoon, het brave jochie. Ach, wat moet hij tussen al die grote jongens?

Pieter Derks geeft zelf het duidelijke antwoord met zijn programma Van Nature.Door zijn snelheid, zijn vileine grappen – die extra hard aankomen door die onschuldige façade,zijn haarscherpe kijk op de actualiteit en zijn analytisch vermogen, waardoor hij ernstige en complexe zaken, zoals het Palestijns-Israëlisch conflict of de concurrentiemanie bij de post en spoorwegen,

in één compacte scène glashelder en met veel humor uit de doeken doet, hoeft Pieter Derks voor geen enkele grote jongen meer onder te doen..

                                                                            Uitverkocht.

 

Zondag 16-2-2014 14.30 uur

 “Ridder Florian”  Frank Groothof.

Spelen voor de allerkleinsten bevalt Frank én de kinderen zo goed, dat Frank een nieuwe, intieme voorstelling voor deze leeftijdsgroep heeft ontwikkeld. ‘Ridder Florian’ is een prachtige kans voor alle peuters en kleuters om een klein-groot muziektheateravontuur te beleven!

Florian wil graag ridder zijn, draken verslaan en prinsessen redden. Daarom gaat hij op avontuur, helemaal in z’n eentje….

Het verhaal wordt begeleid door oude Italiaanse muziek gespeeld op viola da gamba, theorbe en barokgitaar. José Vingerling knipt tijdens de voorstelling illustraties die op het achterdoek worden geprojecteerd.

                                                                                                Bestellen

 

Zaterdag 8-3-2014 20.15 uur

“Het gaat nog” Diana Dobbelman en Bruni Heinke.

Het gaat niet langer, Wat doet ze vreemd, zou het dementie zijn? De rode draad door het verhaal is de beginnende dementie van Kitty, die steeds meer de grip op haar leven gaat verliezen. De twee heel verschillende zusters Ellen en Kitty gaan door een samenloop van omstandigheden op latere leeftijd weer samenwonen. Hun nostalgisch idee van samenwonen wordt overschaduwd door de realiteit dat ze allebei al een leven achter de rug hebben. Als Ellen bij haar komt wonen heeft Kitty net haar man verloren. De zeventigers Ellen en Kitty willen door samen te gaan wonen eenzaamheid voorkomen. De beginnende dementie wordt met de mantel der liefde bedekt. Er wordt geen hulp ingeroepen en Ellen probeert de situatie die ontstaat te accepteren. Er ontstaat een nieuwe verhouding tussen de zusters waarin ze onbewust afscheid nemen, maar toch steeds dichter bij elkaar komen. Tot Ellen besluit hulp in te roepen.

                                                                                                 Bestellen

Zondag 6 april 2014 20.15 uur

“De Hyena’s comedy”.

Winnaars van verschillende landelijke cabaretprijzen.

 Humor with a bite! Er waait een jonge frisse wind in comedyland die laat zien en horen dat goede stand-up comedy niet alleen uit de randstad komt. Vier comedians brengen hun beste grappen. Laat je verrassen door dit vlijmscherpe, talentvolle stand-up comedy collectief!

Als collectief touren zij door het hele land en ook individueel hebben zij veel succes. Een Hyena's comedy avond is géén doorsnee comedy avond. De Hyena's zetten er hun tanden in!  Deze voorstelling wordt omschreven als “ Een hecht team van frisse, ervaren en talentvolle comedians en staat garant  voor een afwisselende en hilarische avond.

                                                                                                  Bestellen